Pentru a participa la licitatii aveti nevoie de urmatoarele acte:

Copia actului de identitate, Dovada consemnarii garantiei si Cererea de participare la licitatie

Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

SCAUN STOMATOLOGIC

septembrie 21, 2015 @ 11:00 AM - 11:00 PM

la data de 21.09.2015 ora 11:00

LICITATIE PUBLICA

la sediul S.C.P.E.J. OCHIAN DORU-CATALIN si NENECI ALEXANDRU, în Bucuresti, Str. Ion Campineanu, Nr. 29, Bl. 6, Sc. B, Ap. 56, Sector 1.

Bunurile mobile care fac obiectul licitatiei, proprietatea debitoarei SC NANOMED MEDICAL CENTER SRL, constau in: Una bucata scaun stomatologic UNIT FEDESA ASCANTO, seria SN, numar 4234A cu camera intraorala, turbina, contraunghi, piesa dreapta si pompa aer si a fost pretuit la suma de 24.540,00 lei conform raportului de expertiza aflat la dosarul cauzei. Pretul de pornire al licitatiei este de 12.270,00 Lei, reprezentand 50% din pretul de evaluare.

Potrivit art. 761 al. 2 lit. h din Codul de procedura civila, somam pe toti cei care pretind vreun drept asupra bunului mobil descris in cuprinsul prezentei publicatii de vanzare sa il anunte pe executorul judecatoresc care organizeaza licitatia inainte de data stabilita pentru vanzare, sub sanctiunea prevazuta de lege.

Invitam pe toti cei care vor sa cumpere bunul mobil sa se prezinte la termenul de vanzare la locul unde va avea loc licitatia si pana la acel termen sa prezinte executorului judecatoresc oferte de cumparare scrise.

Persoanele care vor sa cumpere bunurile mobile la licitaţie sunt obligate sa depuna in contul unic de consemnari nr. RO22 BREL 0002 0007 5500 0101, deschis la Libra Internet Bank SA, aparţinând S.C.P.E.J. OCHIAN DORU – CATALIN si NENECI ALEXANDRU, având C.I.F. – 32951888, pâna la termenul stabilit pentru vânzare, o garantie de participare in suma de 10% din preţul de pornire a licitaţiei, iar dovada consemnarii, impreuna cu oferta de cumparare va fi depusa la executorul judecatoresc, conform dispozitiilor art. 767 C.proc.civ. Totodata, persoanele prevazute mai sus vor avea obligatia de a depune, odata cu dovada consemnarii garantiei si oferta de cumparare, copie de pe B.I./C.I., iar in cazul persoanelor juridice copie de pe certificatul de inregistrare la Registrul comertului si de pe certificatul de inregistrare fiscala. Dupa adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat sa depuna de indata intregul pret. S-au facut demersurile in vederea afisarii prezentei publicatii la sediul S.C.P.E.J. OCHIAN DORU-CATALIN si NENECI ALEXANDRU la Primaria Sectorului 1 Bucuresti, la Judecatoria Sectorului 1 , in cotidianul Ziarul Financiar, pe pagina de internet www.registru.uniuneaexecutorilor.ro, precum si pe www.executarebucuresti.ro, astazi, 10.09.2015.

 

Publicatie de vanzare 772015

Detalii

Data:
septembrie 21, 2015
Timp:
11:00 AM - 11:00 PM

Loc de întâlnire

Bucuresti
România

Organizator

Executor Judecatoresc Ochian Doru-Catalin